Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 september 2017 11:03 av Albin

Folkrace

Hallå. När är nästa folkrace tävling?

5 september 2017 15:29 av Karl

Trevligt

Ett stort tack till alla som hjälpte till senaste.

Supertrrevligt var det!

Tills nästa gång.

ha de bra

5 september 2017 15:28 av adam

Kanin!

Bra jobbat i helgen,

Tack för en trevlig och bra helg.

Vi ses nästa år

3 augusti 2017 21:06 av Lena Svensson

Resultat

Skulle vara kul att få veta resultatet från er 2-dagarstävling i folkrace i helgen. Klickade där det stod att det skulle finnas resultat på hemsidan men fick bar fram en rubrik.

30 juli 2017 23:41 av Maud

Tack

Ett stort TACK till alla som hjälpte oss att genomföra vår 25:e 2-dagars folkrace på Halvfari . Tack till de klubbar som hjälpte oss på ett eller annat sätt . Tack även till de tävlande som var hos oss ,alltid trevligt att träffa er åkare. Utan er alla blev det ingen tävling 
Mvh Hede MK

20 juli 2017 00:06 av Maud

Funktionärer

Vi behöver funktionärer till tävlingen nästa helg .Ni behöver inte ha varit funktionär förut .
Alla behövs .Kan ni ställa upp lördag eller söndag alt Böda dagarna ring Anneli tel 
0730566077

24 maj 2017 19:00 av Thomas Gustafsson

Nya sponsorer!

Komimilla AB
Larsson i Tännäs AB
2 nya samarbetspartners till Hede MK! Båda är stora inom bygg & entreprenad. Dessa företag har mycket bred kompetens inom sina respektive områden som vi är glada över att få stöttning av;)

25 april 2017 17:38 av Thomas Gustafsson

Våren är välkommen!

Nu snart börjar backen torka upp och burnouts blir ett faktum;) Själv håller jag på jobbar med lite sponsorer dels till klubben och även mig själv! Rallycrossbilen ska göras startklar;)... hoppas vi iallafall! Man blir sugen på att få testa nya motorn till den. Hoppas vi ses snart! // Med vänlig hälsning från ordförande

11 april 2017 00:16 av Mikael Ahnström

Folk(race)

Tack för kaffet och dom 22 år jag har kört för klubben och alla roliga minnen, och om drömmen om att vinna 2-dagars som hemmaförare men nu fick det vara nog! Man kan bara snacka skit visst länge bakom ryggen på folk. Har du/ni inte velat ha hjälp så kunde ni väl ha sagt det rätt ut innan VI byggde kiosk, posteringar, publikräcken och skruvade räcken på banan i flera omgångar..lycka till nya styrelsen o klubben. PS: Otrolig dåligt av gamla styrelsen o inte ge Maud en blomma efter 21-22 år ändå!

23 mars 2017 15:39 av Daniel Häreby

Smutskastning

Ja såhär i efterhand med allt tjafs så känns det skönt att man bytt klubb. En fråga som slagit mig sedan årsmötet är varför man går emot medlemmarnas vilja o väljer att inte jobba för klubben o bara låta egna intressen stå åt sidan. Sen att man fick ett samtal där det tydligt sas att det bara var ett fåtal som ställt upp för klubben genom åren o det va tydligen inte jag eller nån annan som varit o hjälpt till på banan i min bekantskapskrets. Då fick det vara nog.

Postadress:
Hede MK - Bilsport
Bergström, Bobergsvägen 23
84131 Ånge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info