Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 september 2017 15:29 av Karl

Trevligt

Ett stort tack till alla som hjälpte till senaste.

Supertrrevligt var det!

Tills nästa gång.

ha de bra

5 september 2017 15:28 av adam

Kanin!

Bra jobbat i helgen,

Tack för en trevlig och bra helg.

Vi ses nästa år

3 augusti 2017 21:06 av Lena Svensson

Resultat

Skulle vara kul att få veta resultatet från er 2-dagarstävling i folkrace i helgen. Klickade där det stod att det skulle finnas resultat på hemsidan men fick bar fram en rubrik.

30 juli 2017 23:41 av Maud

Tack

Ett stort TACK till alla som hjälpte oss att genomföra vår 25:e 2-dagars folkrace på Halvfari . Tack till de klubbar som hjälpte oss på ett eller annat sätt . Tack även till de tävlande som var hos oss ,alltid trevligt att träffa er åkare. Utan er alla blev det ingen tävling 
Mvh Hede MK

20 juli 2017 00:06 av Maud

Funktionärer

Vi behöver funktionärer till tävlingen nästa helg .Ni behöver inte ha varit funktionär förut .
Alla behövs .Kan ni ställa upp lördag eller söndag alt Böda dagarna ring Anneli tel 
0730566077

24 maj 2017 19:00 av Thomas Gustafsson

Nya sponsorer!

Komimilla AB
Larsson i Tännäs AB
2 nya samarbetspartners till Hede MK! Båda är stora inom bygg & entreprenad. Dessa företag har mycket bred kompetens inom sina respektive områden som vi är glada över att få stöttning av;)

25 april 2017 17:38 av Thomas Gustafsson

Våren är välkommen!

Nu snart börjar backen torka upp och burnouts blir ett faktum;) Själv håller jag på jobbar med lite sponsorer dels till klubben och även mig själv! Rallycrossbilen ska göras startklar;)... hoppas vi iallafall! Man blir sugen på att få testa nya motorn till den. Hoppas vi ses snart! // Med vänlig hälsning från ordförande

11 april 2017 00:16 av Mikael Ahnström

Folk(race)

Tack för kaffet och dom 22 år jag har kört för klubben och alla roliga minnen, och om drömmen om att vinna 2-dagars som hemmaförare men nu fick det vara nog! Man kan bara snacka skit visst länge bakom ryggen på folk. Har du/ni inte velat ha hjälp så kunde ni väl ha sagt det rätt ut innan VI byggde kiosk, posteringar, publikräcken och skruvade räcken på banan i flera omgångar..lycka till nya styrelsen o klubben. PS: Otrolig dåligt av gamla styrelsen o inte ge Maud en blomma efter 21-22 år ändå!

23 mars 2017 15:39 av Daniel Häreby

Smutskastning

Ja såhär i efterhand med allt tjafs så känns det skönt att man bytt klubb. En fråga som slagit mig sedan årsmötet är varför man går emot medlemmarnas vilja o väljer att inte jobba för klubben o bara låta egna intressen stå åt sidan. Sen att man fick ett samtal där det tydligt sas att det bara var ett fåtal som ställt upp för klubben genom åren o det va tydligen inte jag eller nån annan som varit o hjälpt till på banan i min bekantskapskrets. Då fick det vara nog.

23 mars 2017 10:21 av Gunnar Hjelm

Namn

Varför kan man inte skriva ut sitt namn när man skriver i gästboken för och efternamn det kan väl inte vara så svårt eller farligt för man står väl för det man skriver jag ber om ursäkt om jag trampar någon på tårna

Postadress:
Hede MK - Bilsport
Bergström, Bobergsvägen 23
84131 Ånge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info