Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli medlem i Hede MK?


Medlem i Hede Motorklubb

Vill du bli medlem i Hede Motorklubb?
Hede Motorklubb har funnits sedan början av 1980. Genom åren har klubben bedrivit verksamhet inom motorsport, främst folkrace. Klubben har en motorbana i Hede som heter Halvfari Motorbana. Det körs i snitt tre stora tävlingar varje år. På vintern har vi även arrangerat upp till två israce per år då vädret tillåtit, dessa har då skett vanligtvis i Byberget som ligger en par mil väster om Ånge.

Sista helgen i juli arrangerar Hede Motorklubb den stora och allt mer populära 2-dagars tävlingen varje år. För att bedriva en bättre verksamhet behöver vi fler medlemar, och just ditt stöd är otroligt viktigt för oss. Häng med oss i klubben och hjälp oss att bli ännu bättre på det vi brinner för så mycket, nämligen fartfylld motorsport!


Så här går det till om du vill börja köra folkrace:
För dig som inte har tävlingslicens, men som skulle vilja börja köra folkrace kan kontakta oss för att ta folkrace-licens. Hede Motorklubb arrangerar årligen licenstagning för folkrace. Det du behöver för att börja köra folkrace är en folkracebil, stol, bälte, personlig skyddsutrustning (hjälm, overall, nackkrage, skor och hanskar etc.) och en licens. En folkracebil bygger man endera själv efter angivna regler eller så lägger du ett bud på en sådan efter en tävling. En folkrace bil kostar 6.500Kr + 200Kr i anbudsavgift. Bilen köper du då utan stol och bälte som är ens personliga egendom, och bilen säljes i det skick som är efter tävlingen.

Pris etc.
Medlemsavgiften är 100:- per år.
Vill du vara stödmedlem (d.v.s. stödja klubben, men ej tävla) så gäller samma pris som ovan.


Betala in beloppet på bankgiro nr 786-0869 Swedbank och ange namn, adress och dina 6 första siffror i ditt personnummer så ordnar vi medlemsskapet åt er.

Välkommen till en fartfylld motorklubb!

Uppdaterad: 24 DEC 2015 11:38 Skribent: Jessica Persson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Hede MK - Bilsport
Bergström, Bobergsvägen 23
84131 Ånge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info