Smart med solfilm

En bra grej som finns, det är solfilm. Det är något som går att ha till bilen så väl som till vanliga fönster. Solfilm till bil och fönster finns hos PT Installation. En stor fördel att ha dem på hus, eller byggnader är att de är effektivare än vad till exempel persienner är. Solfilm är bra mot UV ljus samt att det ger svalka i byggnaden den sitter på. Det är oftast bra att installera det på kontorsbyggnader med mera. 

Tona bilens rutor

Solfilm går även ha på bilen, och det genom att man tonar rutorna som det heter. Det ger ett bra solskydd samt att det gör även bilen snyggare. Även här får man ett skydd mot UV strålar samt att det blir bra mycket svalare i bilen. Sedan så skyddar det även mot insyn. 

En nackdel under sommaren kan ju vara att när solen lyser på, så blir det hett i bilen. Säten och ratt blir varma att ta på eller sitta på. Men tonar man rutorna kan man bli av med det värsta. Det är inte fel att ha en sval bil att sätta sig i. Det även om man har AC, för den tar ju ett tag på sig att ge kall luft.

Använd solfilm

Så oavsett om du vill ha svalt kontor eller sval bil, så är det smart att välja att använda dig av solfilm. Det finns att hitta sådant hos PT Installation.

30 Aug 2021