Smidigt med ett bensinkort

Kör man mycket bil, så är det ju även så att då har man ofta behov av att tanka ofta. Det kan då vara en fördel att satsa på ett så kallat bensinkort. Det finns de som är helt utan kredit, samt att det även finns de som är med kredit och är då som ett kreditkort. Om du vill jämföra olika bensinkort, så kan du göra det på crediwizz.se. Ofta är det bensinstationerna eller bensinkedjorna som står bakom dessa kort och du kan ofta få rabatt på just den bensinstation vars kort du väljer.

Hitta ett bra bensinkort

Om du ofta tankar på en och samma bensinstation så är det ju rätt bra att välja att ha deras bensinstation. Så är det till exempelvis Preem som är ditt första val då du tankar eller att det är bara den stationen som finns där du bor, ja då är valet rätt lätt. Det eftersom det är rätt onödigt att ha ett kort från Shell om inte en sådan mack finns alls nära dig.

Har du däremot många bensinstationer nära dig, så är det bra att kolla på vad de olika korten erbjuder. De flesta har en drivmedelsrabatt, som då ger dig rabatt när du tankar. Sedan kan de ha olika förmåner, olika försäkringar med mera.

Om du ska ha ett bensinkort med kredit, då är det även bra att jämföra saker som ränta och kostnader runt det. Det så att du hittar det som passar just dig.

8 May 2022