Glöm inte städa då du flyttar

Har ju tidigare gett lite tips kring själva flytten, men en sak jag glömde nämna, det är hur viktigt det är att göra en bra flyttstädning. När man byter bostad, så ska man se till att det ställe man flyttar från är skinande rent. Det för den nya hyresgästen. Det går att antingen att anlita en städfirma i Halmstad eller göra flyttstädningen på egen hand. Det hela handlar ju om vad du vill lägga i tid eller pengar.

Städa på egen hand

Om det är så att du känner du vill klara av flyttstädningen på egen hand, ja då är det viktigt att du har gott om tid. Se till att lämna kvar alla städprodukter och dammsugaren då du flyttar. Även en stol eller stege, så att du kan nå överallt samt kunna ta ner spikar och krokar med mera. När du sedan ska städa, då är det inte fel att ha en checklista. Det går oftast att få hos sin hyresvärd men det finns även en mängd olika sådana på nätet att ladda hem. På en sådan står allt med som ska städas. Det så att du kan checka av att det är gjort och inte glömma något.

Städning av städfirma

Fördelen att få en flyttstädning Helsingborg via en städfirma är att du slipper ju städa, samt att det går bra mycket fortare när proffs sätter igång. Det är ju det att det kostar pengar, men med RUT-avdraget så behöver det faktiskt inte bli allt för dyrt ändå. 

7 Oct 2020